westminsterbathroomfitters.co.uk

westminsterbathroomfitters.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Renovari si instalatii pentru bai


http://www.westminsterbathroomfitters.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor de renovare si instalare bai, oferite de compania britanica Westminster Bathroom Fitters.

Site-ul a fost creat de ZAO Media pe un format simplu, care sa prezinte informatiile de interes intr-un mod logic si organizat.

Astfel ca informatiile referitoare la activitatea companiei, serviciile oferite si modalitatile de contact, au fost structurate pe sectiuni distincte, care pot fi accesate din meniul principal.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un meniu secundar, sub forma de lista, care prezinta categoriile de servicii oferite de aceasta companie.  La randul lor, aceste categorii dispun de o pagina proprie, unde serviciile respective sunt prezentate in detaliu.

Mai mult decat atat, site-ul contine si o sectiune de Blog, unde administratorul are posibilitatea de a posta articole, informatii utile sau noutati referitoare la serviciile de instalare si renovare bai oferite.

Aceste informatii pot fi administrate prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta ofera posibilitatea editarii tuturor fragmentelor de continut publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, site-ul dispune de un Site map, o harta a site-ului care prezinta pe scurt informatiile de interes care pot fi gasite pe site. Aceasta sectiune este prevazuta si cu link-uri de legatura, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile de interes.

Din punct de vedere al modalitatilor de contact, site-ul dispune de un formular de contact, care poate fi accesat din meniul principal.

Pe langa aceste servicii, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit. Nu in ultimul rand, site-ul este optimizat SEO-on page, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.