westminsterbathroomremodeling.co.uk

westminsterbathroomremodeling.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Constructii si renovari imobiliare UK


http://www.westminsterbathroomremodeling.co.uk/ este un site de prezentare ce are ca scop promovarea serviciilor oferite de compania britanica Westminster Bathroom Remodeling, specializata in renovarea bailor.

Pe langa informatiile generale referitoare la companie, activitatea acesteia si zonele in care opereaza, site-ul prezinta informatii detaliate despre serviciile oferite de aceasta companie.

Aceste informatii sunt organizate atat intr-o bara principala, cat si intr-un meniu sub forma de lista, situat in partea dreapta a paginii.

Prin accesarea sectiunilor din bara principala, vizitatorul poate vizualiza informatii generale despre activitatea companiei, precum si despre modalitatile de contact. In aceasta sectiune este inclus un formular de contact, care permite contactarea companiei, direct de pe site.

In meniul-lista din stanga paginii sunt prezentare serviciile oferite de firma de renovare, in functie de categoria acestora. Fiecare serviciu dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii specifice fiecarui serviciu, precum si imagini reprezentative.

De asemenea, aceasta pagina este prevazuta si cu un buton de contact, care redirectioneaza persoanele interesate catre sectiunea de contact a site-ului.

Toate informatiile publicate pe site, precum si imaginile incarcate, pot si adaugate, sterge sau modificate la fel de simplu ca editarea unei postari pe o retea de socializare. Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

Pe langa serviciile de administrare site oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta. De asemenea, site-ul de prezentare se bucura de o optimizare SEO on-page profesionista, care ii asigura o pozitie optima in clasamentele motoarelor de cautare.