westminstercleaningagency.co.uk

westminstercleaningagency.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii curatenie UK


http://www.westminstercleaningagency.co.uk/ este un site de prezentare menit sa prezinta si sa promoveze serviciile de curatenie oferite de agentie britanica Westminster Cleaning Agency.

Pe langa informatiile generale despre companie si activitatea sa, precum si despre zonele in care aceasta isi desfasoara activitatea, site-ul prezinta serviciile pe care agentia le pune la dispozitie potentialilor sai client. Acestea sunt organizate sub forma unei liste, situate in meniul vertical din partea dreapta a paginii.

Fiecare categorie de servicii dispune de o pagina proprie. Aceasta pagina prezinta, la randul ei, informatii generale despre serviciul oferit, precum si detalii specifice fiecarui serviciu.

Pe langa aceste date, pagina contine si un buton de contact, care redirectioneaza vizitatorii catre un formular de contact. Prin intermediul acestuia, persoanele interesate pot apela la serviciile de curatenie ale companiei, direct de pe site.

In plus, aceasta pagina contine si un link de legatura catre sectiunea de tarife, inclusa in meniul principal. De asemenea, site-ul este prevazut si cu butoane specifice tarifelor oferite, care redirectioneaza vizitatorul catre aceeasi sectiune de contact.

Continutul publicat pe site poate fi editat cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare al site-ului. Pe langa acest panou, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii complete de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design, ca parte a pachetului de webdesign oferit.

O alta trasatura importanta a acestui site de prezentare este caracterul sau responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.