westminsterkitcheninstallation.co.uk

westminsterkitcheninstallation.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Constructii & amenajari interioare


http://www.westminsterkitcheninstallation.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor tehnice oferite de compania britanica Westminister Kitchen Installation, in domeniul instalatiilor de bucatarie.

Site-ul a fost creat de ZAO Media cu scopul de a creste vizibilitatea companiei in mediul online, prin prezentarea si promovarea serviciilor oferite.

Formatul site-ului a fost conceput in asa fel incat sa prezinte serviciile oferite sub forma unei liste. Fiecare categorie de servicii dispune de o pagina proprie, pentru o prezentare mai detaliata.

Aici sunt publicate informatii utile despre procesul propriu-zis presupus de serviciul respectiv, precum si despre profesionalismul echipei de meseriasi.

Pe langa aceste informatii, site-ul este dispus si cu o lista a zonelor in care compania isi desfasoara activitatea. Aceasta lista se regaseste in partea de jos a paginii.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, site-ul de prezentare este prevazut cu un panou de administrare. Acesta permite administrarea continutului de pe site, adaugarea, stergerea sau editarea informatiilor, simplu si rapid.

Pe langa acestea, site-ul de prezentare beneficiaza de un pachet complet de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. In acest pachet este inclus si un serviciu de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexarea in motoarele de cautare.