wideinstal.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Instalatii sanitare


http://www.wideinstal.ro/ este magazinul online al firmei Wide Instal, specializata in distributia de material pentru instalatii sanitare.

Site-ul a fost construit de ZAO Media pe o platforma open source si are un caracter responsiv, permitand accesarea informatiilor publicate de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa prezentarea de informatii despre companie si serviciile oferite,  site-ul dispune de un catalog de produse, organizat in functie de categoria acestora. Acestea pot fi, la randul lor, sortate in functie de diversi factori, pentru facilitarea accesului la informatie.

Din acelasi motiv, site-ul include si o bara de cautare. Aceasta permite localizarea informatiei si produselor, in baza unor cuvinte cheie.

Produsele oferite spre vanzare au o pagina proprie, unde sunt afisate informatii utile despre produsul respectiv, precum si imagini si preturile aferente. In plus, paginile produselor dispun si de o sectiune de recenzii, precum si de un buton de adaugare a produsului in cosul de cumparaturi.

Acesta din urma poate fi gestionat prin intermediul unui cont de utilizator, pus la dispozitia vizitatorilor pentru administrarea si urmarirea comenzilor.

Catalogul produselor este disponibil si in format PDF, putand fi descarcat cu usurinta prin accesarea sectiunii de Download.

Majoritatea paginilor site-ului sunt prevazute si cu sectiuni de comentarii, acolo unde este necerat, pentru o mai buna comunicare intre vanzator si comparator.

De asemenea, site-ul dispune si de un formular de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site-ul magazinului.

Informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate prin intermediul panoului de administrare a site-ului, asemanator adaugarii unei postari pe retelele de socializare.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign, oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site si optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.