estimari.com

estimariconstructii
Tip site:

Platforma online


Domeniu de activitate:

Platforma online de prestari servicii


https://estimari.com/ este o platforma online care promoveaza cererile si ofertele de munca din domeniul constructiilor, renovarilor, amenajarilor, instalatiilor, reparatiilor, samd.

Platforma este prevazuta cu o functie de creare cont, care le permite utilizatorilor sa isi creeze un cont in functie de nevoile pe care le are: fie un cont de meserias, fie un cont normal de utilizator, pentru cei interesati sa obtina o estimare. Crearea unui cont de utilizator le ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si urmari si gestiona cererile sau ofertele, simplu si rapid.

Portalul este prevazut si cu un chat, unde persoanele interesate de serviciile oferite de Estimari.com pot intra in contact cu serviciul pentru clienti al portalului, pentru a obtine informatii. Utilizatorii mai pot contacta platforma si prin intermediul unui formular de contact.

Pentru orice alte informatii si sfaturi utile, platforma pune la dispozitia utilizatorilor o sectiune de link-uri utile, informatii despre modul de functionare al platformei, precum si un blog. Aici, utilizatorii pot citi articole si sfaturi privind domeniul de activitate.

Pentru o buna functionare a platformei, aceasta beneficiaza de un pachet de servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media. S-a avut in vedere crearea unui site dinamic, responsiv, optimizat si adaptat tuturor dispozitivelor si browserelor web folosite, pentru o vizibilitate crescuta in mediul online si o buna indexare in motoarele de cautare.