ianysport.ro

ianysport
Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Magazin de articole sportive


http://ianysport.ro/ este magazinul online al magazinului de articole sportive Iany Sport. Magazinul este structurat in functie de sporturile de interes, pentru o cautare mai usoara in procesul de cumparare.

Fiecare categorie de produse include cataloage cu produsele relevante. Formatul magazinului permite cautarea produsului dorit cu ajutorul unor serii de filtre menite sa usureze cautarea utilizatorilor.

Fiecare pagina a produselor este prevazuta cu un buton care permite adaugarea directa a produsului dorit in cosul de cumparaturi.

Un aspect important al acestui site este faptul ca este prevazut si cu un buton de comparare. Aceasta functie le ofera clientilor posibilitatea de a compara mai multe produse intre ele, in functie de criteriile alese.

Site-ul este prevazut si cu o sectiune de ,,Favorite’’, unde clientii indecisi isi pot salva produsele preferante, pentru a le revizui mai tarziu sau pentru a le retine pentru o cumparare ulterioara, fara a fi nevoie sa le adauge in cosul de cumparaturi. Pe langa aceasta sectiune, site-ul permite si crearea unui cont de utilizator, care permite gestionarea comenzilor si a produselor preferate.

Un alt element important este functia de Newsletter. Astfel, toti abonatii se vor putea bucura de ultimele noutati si promotii ale magazinului, avand siguranta datelor personale.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de Pam design, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO on-page. Astfel, se are in vedere obtinerea unei clasari cat mai bune a magazinului in motoarele de cautare.