lenjeriidepatdeosebite.ro

lenjeriidepatdeosebite.ro

lenjeriidepatdeosebite
Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Magazin online de lenjerii de pat


http://www.lenjeriidepatdeosebite.ro/ este un magazine online de lenjerii de pat. Crearea site-ului a avut ca scop oferirea posibilitatii de cumparare online a produselor firmei.

Site-ul este, astfel, prevazut cu diverse cataloage de produse, promotii si noutati. In pagina fiecarui produs exista un buton de adaugare in cosul de cumparaturi, pentru a facilita intregul proces de cumparare. Din acelasi motiv, magazinul online ofera posibilitatea platii cu cardul,, intr-un mod sigur si rapid.

Un aspect important al acestui site este faptul ca a fost creat de la zero de PAM design. Acest lucru ii ofera magazinului, printre multe alte beneficii, posibilitatea importarii si exportarii produselor in line. Acest aspect presupune editarea preturilor si stocurilor fara a deschide spre editare pagina fiecarui produs.

La fel de importanta este si functia de inregistrare/logare client. Aceasta permite o mai buna gestionare a bazei de date de clienti si comenzi si le ofera clientilor posibilitatea de a-si monitoriza comenzile.

Desi acest tip de site nu necesita update-uri periodice, magazinul online beneficiaza de servicii de mentenanta si administrare site, precum si de optimizare SEO on-page. Aceste servicii au ca scop obtinerea unei pozitii cat mai bune in clasamentele motoarelor de cautare, pentru o vizibilitate crescuta in mediul online.