oammr-sv.ro

creare site-uri web profesionale. Realizare site de prezentare
Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Asistenta medicala


http://www.oammr-sv.ro/ este site-ul de prezentare al activitatii filialei din Suceava a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania. OAMGMAMR este o organizatie profesionala si de reglementare, cu responsabilitati delegate de autoritatea de stat, de elaborare a normelor si regurlilor de practicare a profesiilor  de asistent medical generalist, moaşă şi asistent medical.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea organizatiei medicale, afisand intr-un mod logic si usor de accesat, informatii referitoare la activitatea si modul de organizare al organizatiei, membrii component si legislatia specifica, evenimentele si cursurile de formare profesionala, precum si examenele si concursurile organizate de aceasta.

Toate aceste informatii pot fi editate cu usurinta, cu ajutorul unui panou de administrare a site-ului. Acest panou simplu de utilizat permite adaugarea, modificarea sau stergerea continutului de pe site, dupa bunul plac. Totodata, formatul site-ului de prezentare permite descarcarea de formulare si documente utile, la fel de simplu si rapid.

Site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare, mententanta si optimizare web, oferite de Pam design. Aceste servicii, cu accentul pus pe optimizarea SEO, au ca scop obtinerea unei indexari cat mai bune a site-ului de prezentare in rezultatele motoarelor de cautare.

Pe langa aceste servicii, inca un aspect important care contribuie la realizarea unei promovari online eficiente, il reprezinta optimizarea site-ului pentru mobil. In acest fel, informatiile afisate de OAMGMAMR sa fie usor de accesat si vizualizat si de pe un dispozitiv mobil.