turistiinfo.ro

turistinfo
Tip site

Platforma online


Domeniu de activitate

Portal cu oferte turistice


http://www.turistiinfo.ro/  este un portal cu oferte turistice de pe teritoriul Romaniei. Crearea acestui site a avut ca scop prezentarea si promovarea turismului romanesc.

Portalul pune la dispozitia proprietarilor interesati o oferta de abonamente, a caror achizitie le garanteaza proprietarilor o promovare constanta pe site.

In plus, proprietarii au posibilitatea de a-si posta si edita singuri ofertele pe site, fara  a necesita prea multa interventie din partea administratorilor site-ului sau a firmei de web design.

Site-ul este structurat intr-un mod dinamic, fiind prevazut cu o harta interactiva a Romaniei. Aceasta functie le ofera utilizatorilor posibilitatea de a cauta unitatile de cazare in functie de zona turistica.

Pe langa acest aspect, platform ofera o gama larga de filtre de cautare, menite sa le ofere utilizatorilor o mai buna experienta in timpul petrecut pe site.

Portalul dispune si de o functie de inregistrare/logare clienti. Aceasta permite crearea unui cont de utilizator si gestionarea acestuia dupa bunul plac.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign, platform beneficiaza si de optimizare SEO on-page la nivel profesionist, bucurandu-se de o indexare buna in motoarele de cautare.