zappingmedia.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Productie publicitara


http://zappingmedia.ro/ este site-ul de prezentare al firmei de productie publicitara Zapping Media, specializata in oferirea de servicii profesionale de tipografie digitala si personalizare obiecte promotionale.

Accesul la paginile site-ului se face prin intermediul unei pagini de aterizare, care prezinta pe scurt serviciile oferite, redirectionand utilizatorul catre paginile de interes ale site-ului de prezentare.

Site-ul prezinta in detaliu serviciile oferite, in functie de tipul acestora si de categoria din care fac parte. Informatiile sunt completate de imagini relevante, care prezinta serviciile oferite de Zapping Media.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de legatura catre magazinul online al companiei, unde sunt oferite spre vanzare diverse obiecte personalizate.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului de pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Un alt element important al site-ului de prezentare este faptul ca acesta a fost creat de ZAO Media pe un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.