Tip site

Site de prezentare

Domeniu de activitate

Servicii de transport de lux

http://luxurytransportationclub.co.uk/ este site-ul de prezentare al companiei londoneze Luxury Transportation Club, care ofera servicii de transport de lux cu sofer privat si servicii de securitate.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic si responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Astfel, informatiile despre companie si serviciile oferite sunt completate de prezentari video si imagini care prezinta activitatea companiei si serviciile puse la dispozitie.

In plus, site-ul de prezentare contine si o Galerie Foto care prezinta masinile puse la dispozitie, precum si un catalog al masinilor oferite spre vanzare.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de Cariere, care include informatii de interes despre oportunitatile de angajare in cadrul companiei, precum si prezentari video relevante.

Site-ul dispune si de un formular online de contact, prin intermediul caruia persoanele interesate pot contacta direct reprezentatii companiei.

Site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care face posibila administrarea facila a site-ului si a continutului publicat. La fel de simplu ca trimiterea unul e-mail, administratorii pot adauga, sterge sau edita toate informatiile si fotografiile afisate.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site. Un element important al acestui pachet de servicii este optimizarea SEO on-page, care contribuie la o buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.

Alte proiecte
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit