Construim afaceri online
NU DOAR SITE-URI

O ECHIPĂ DINAMICĂ
Folosim cele mai noi tehnologii & învățăm continuu

PORTOFOLIU
Site-uri elegante cu prezentări dinamice
img

Creare site -uri web profesionale

Ai o afacere care necesită vizibilitate online? Vrei să vinzi mai mult, sa castigi mai mult? Ai nevoie de mai multi clienti? Vrei sa fii acolo unde cauta toata lumea? Stiai ca in 2018 valoarea vanzarilor online a ajuns la 3.5 miliarde de Euro, si numarul comerciantilor online a crescut cu 50% fata de 2017. Aceasta a reprezentat cea mai mare crestere din intreaga Europa.

Pe scurt despre site urile web:

 • Ce este un site web?
 • La ce te va ajuta sa ai un site web?
 • De ce ai nevoie de servicii profesionale de creare site web?
Ce este un site web?

Site -ul web este agentul tau personal de vanzari si biroul tau online. Poti prezenta pe site -ul tau toate serviciile si produsele. Site -ul tau, indiferent ca este un magazin online sau un site de prezentare, ofera toate detaliile produselor vandute. Produsele sau serviciile prezentate online pot fi chiar comandate si platite pe loc cu cardul. Tu doar le livrezi si incasezi banii in cont. Este important sa realizezi totusi, ca neavand contact direct cu clientii, prima impresie conteaza enorm. Iar prima impresie si-o fac vizitatorii atunci cand ajung pe site-ul tau, deci acesta trebuie să fie perfect, adaptat nisei tale.

La ce te ajuta crearea unui site?

El raspunde intotdeauna cu placere clientilor, este tot timpul politicos, bine dispus, si profesionist in raspunsuri. Reuseste intotdeauna sa faca o impresie de neuitat, face exact ceea ce ii spui tu si nici macar nu vrea salariu lunar 🙂

Un site web te va ajuta sa:

Devii cunoscut national & international 93%
Ajungi la clientii potriviti 73%
Automatizarea vanzarilor 82%
Vinzi mai mult 87%
Faci economie de timp 72%
De ce ai nevoie de servicii profesionale de creare site web?

Ca sa poti vinde online, conditia principala este să ai un site web. Ca si in vanzarile clasice off-line, trebuie inainte de toate sa ai un birou sau un magazin, sa ai unde sa iti expui marfa sau serviciile si sa ai unde face vanzarea clientului (sa ii faci factura, sa incasezi banii, sa ii pui intr-o punga produsul, etc). Procesul este acelasi mereu, indiferent de canalul de vanzare si de varianta de prezentare aleasa. Poti vinde si la coltul strazii dar cred ca vrei totusi o afacere profesionala nu ca persoanele care vand la colt de bloc. Tradus in online, asta inseamna ca ai nevoie de un site web de prezentare sau un magazin online.

1427
Proiecte de succes
99
%
Clienți multumiți
15
Ani de experiență
11
Specialiști

WEB DESIGN SERVICII COMPLETE

Pornind de la analizarea pieței pentru produsele și serviciile tale, continuând cu alegerea soluțiilor potrivite, crearea site-ului, optimizarea și promovarea site-ului tău, îți vom urca afacerea la urmatorul nivel.
Funcții complexe
Indiferent dacă ai nevoie doar de un site de prezentare sau un magazin online, de un portal de turism sau imobiliare, de aplicații web complexe sau mai simple, te putem ajuta.
Web design intuitiv
Site-urile create de ZAO Media sunt prietenoase pentru utilizatori și ușor de explorat, astfel încât vizitatorii să devină mai ușor clienți.
Grafica atrăgătoare
Imaginile, butoanele, culorile, toate elementele grafice vor fi create astfel încât să atragă atenția către ceia ce dorește să comunice site-ul clienților.
Site Responsiv
Construim site-uri cu design responsiv. Aceste site-uri se redimensionează în funcție de dispozitivul de pe care sunt deschise (telefon, tabletă, etc)

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Țelul nostru suprem este să ne multumim clienții. Pentru asta dăm 100% în ceia ce facem.
George D. Pahomi
Menționez că afacerea mea e stabilită în IRLANDA și am dat de ZAO Media cercetând și analizând concurența în U.K. Atunci chiar nu am realizat că sunt stabiliți în România dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.
George D. Pahomi
CEO, dublinplumber24hrs.ie
Mima
Seriozitate, viteza, calitate internațională la prețuri românești. Recomand ZAO Media că profesioniști în domeniul web designului și SEO 😉
Mima
CEO, trioverde.ro
Gheorghe G
Servicii de super calitate, rapide, la standarde profesionale și la prețuri fără concurență, recomand.
Gheorghe G
admin - ecodeltafishing
Ioana Apetrei
Când am primit primele propuneri de design pentru site-ul meu, nu îmi venea să cred că poate arăta atât de frumos, elegant și, în același timp, ceaiul meu de slăbit poate fi prezentat atât de convingator.
Ioana Apetrei
CEO, Green Slim
Alex
Experiența mea alături de ZAO Media nu poate fi redată în cuvinte. Pentru a vă convinge de calitațile acestei echipe de vis, trebuie să încercați personal.
Alex
CEO, fastdeal.ie

O FRANTURA DIN PORTOFOLIU NOSTRU

Ne putem mandri cu site-urile create de echipa ZAO Media. Am construit de la site-uri simple si elegante de prezentare, la portaluri complexe.

Vrei și tu un site?

ECHIPA ZAO

Echipa ZAO Media este intr-o continua dezvoltare, se mareste constant cu oameni de calitate, implicati activ in dezvoltarea companiei si imbunatatirea serviciilor oferite. Invatam zilnic lucruri noi si ne dezvoltam impreuna ca oameni, punand accentul pe relatia cu clientii nostrii pentru ca proiectele lor sa iasa exact asa cum isi doresc si ii ajutam sa ajunga din ce in ce mai aproape de atingerea visului lor. Pe langa angajatii permanenti lucram cu mai multe firme partenere si freelanceri. Suntem tot timpul in cautarea de noi talente.
Dintre colegii de echipa am putea mentiona:
Laura
Laura

Asistent manager

Florin
Florin

SEO project manager

Adrian
Adrian

CEO

Adi P
Adi P

web designer

Victor
Victor

Programator web

Alexandra
Alexandra

copywriter

Mona
Mona

copywriter

Florin P
Florin P

Designer grafic

PREȚURI WEB DESIGN

Pachete de web design croite pentru fiecare buzunar

Ai nevoie de un site nou de prezentare a produselor sau serviciilor tale?

Vrei să deschizi un magazin online?

Poate dorești să iți construim un portal de turism sau imobiliar. Construim diverse site-uri și aplicații web pentru afaceri de la cele mai simple la cele mai inovative.

Chiar dacă nu ai ideie în ce pachet s-ar înscrie proiectul tău, hai să discutăm, asta nu te costă nimic!

Dacă ai un vis, crede îl el, oricât de nebunesc ar părea și informează-te corect despre ce înseamnă crearea unui site online! Care este diferența între un site de prezentare și un magazin online și cum să decizi care este cel mai potrivit pentru afacerea ta!

Premium
Premium
 • Număr nelimitat pagini
 • Funcții avansate
 • Design personalizat unic
 • Panou administrare CMS
 • Formulare avansate
 • Suport mentenanță 30 zile

989 / >30 zile

Comandă
Optim
Optim
 • 5-15 pagini
 • Prezentare produse / servicii
 • Design personalizat
 • Panou administrare CMS
 • Galerie foto / video
 • Suport mentenanță 30 zile

490 / 15 zile

Comandă!
Start
Start
 • 1-3 pagini
 • Pagini simple
 • Design standard
 • Fără administrare
 • Pagina date contact
 • Suport mentenanță 10 zile

180 / 7 zile

Comandă!

HAI SĂ DISCUTĂM

Știu că iți dorești ca site-ul tău să fie cel mai bun și elegant. Hai să discutăm despre el, să descoperim cea mai bună soluție de prezentare online a afacerii tale!

Scrie-ne despre proiectul tău


ZAO Media SRL

Telefon:
M: 0720.773.133
F: 0330.803.008 / Fax: 0330.814.671

Email:
contact@zao.ro

Adresa:
str. Nicolae Balcescu nr. 1, et. 1, cam. 3, loc. Suceava, jud. Suceava (în clădirea redacției Monitorul Suceava).

CUI: 31752011 / J33/423/2013

Program zilnic:
Luni – Vineri 9:00 – 16:00

Urmatorii pasi…

Spune-ne ce îți dorești! Cum vizualizezi tu “cartea ta de vizită" electronică, adică site-ul tău online? 

Ce oferi? Produse sau servicii? Cui te adresezi, femei/bărbați, cu vârste de 18-34 ani sau 50+?

Trimite-ne un mesaj sau sună-ne! Spune-ne cu ce te putem ajuta.

Vom afla împreună amploarea proiectului, cât de realist este, în cât timp se poate realiza și, cât costă.

Demarăm proiectul. Începem prin a realiza primele propuneri grafice pentru site-ul tău sau evaluarea situației și întocmirea unor statistici.

După acest pas se trece la executarea proiectului, îndiferent ce lucrări presupune acest lucru. Ne dorim că site-ul tău să fie reflecția ta, să iasă exact așa cum ți-l imaginezi, și să te reprezinte. Pentru că știm că în mediul online competiția e mare, iar creare de relații cu vizitatorii tăi se face mai greu decât față în față, că în magazinele off-line, vrem să facem mai ușor pentru ține acest aspect.

Finalizăm proiectul. După cum observi, nu se termină totul aici!

Te ajutăm în continuare!

Crearea unui site nu se termină odată cu designul și publicarea lui online.

Un site poate avea nevoie de mentenanță sau administrare profesională. Orice site nu e suficient să existe, el trebuie promovat pentru a aduce clienți și a mări vânzările firmei.

Te vom ajuta cu sfaturi și soluții practice și în această direcție!

Indiferent că ai nevoie de încărcarea unui produs nou pe site, de niște updateuri uzuale, de postarea unor noi promoții speciale pe site sau de un plan de promovare eficient poți apela cu încredere la noi. Suntem alături de ține, pe drumul către atingerea visului tău, către creșterea afacerii tale, frumos și sănătos.

Scrie-ne despre proiectul tău