Optimizare SEO & Promovare web

Poti avea de cel putin 3 x mai multi clienti online. Stiai asta?

Un site care nu apare in prima pagina Google pentru cuvintele cheie care il reprezinta este ca si cum nu ar exiata. Prima pagina contine intre 10 si 30 rezultate.

Ce te face sa crezi ca va mai trece cineva in pagina a 2-a sau a 3-a cu rezultate ca sa ajunga la tine? Dar daca esti in pagina 10 Google cine crezi ca va ajunge la tine?

promovare-web1

Un site este complet atunci cand vinde singur

timeline_pre_loader
Alegerea domeniu web

1. Crearea siteului

Dupa inregistrarea domeniului web (trebuie ales cu atentie numele), inainte de crearea site-ului, foarte important este sa alegi corect gazduirea.

Se trece apoi la crearea site-ului. Site-ul creat trebuie sa aiba design responsiv sau versiune de mobil, sa aiba un cod sursa curat si sa fie optimizat SEO on-pageOptimizarea site-ului pornind de la codul sursa, elemente grafice, titluri, culori, asezare in pagina, informatii meta si continuand cu poze, texte, etc..

2. Analizarea concurentei

Se analizeaza calitatea si cantitatea concurentei pentru cuvintele cheie propuse spre promovare. In functie de rezultate se poate alcatui un pachet persoanlizat de lucrari de promovare, care sa dea radament optim pentru site-ul in cauza.

3. Optimizarea continutului

Continutul (in principal textele din site) reprezinta unul din cei mai importati factori in optimizarea unui site. Continutul trebuie sa fie oginal, sa ofere un plus de valoare vizitatorului si sa aiba o densitate optima de cuvinte cheie.

4. Promovarea web

… sau optimizarea SEO off-page este al doilea factor ca importanta dupa continut. Un profil de link building bun poate urca site-ul in primele rezultate Google dar, un profil incorect de lnk-uri poate duce la penalizari Google pentru site.

Analizarea rezultatelor si ameliorarea strategiei

In functie de mai multi factori (nisa, concurenta, vechime, etc) un site va necesita o periada mai mare sau mai scurta de promovare pentru a urca in SERPSearch engine results page – adica locul ocupat de site in rezultatele cautarilor pe Google sau in alt motor de cautare. Indicat este sa se faca SEO tot timpul, chiar si dupa ce site-ul a ajuns pe primul loc pentru a se mentine acolo (nici concurenta nu sta degeaba, si ei se promoveaza).

ios-stat

cuvinte promovate

analiza-seo-ipad

Ce spun clientii nostri

Seriozitate, viteza, calitate internationala la preturi romanesti. Recomand ZAO Media ca profesionisti in domeniul web designului si SEO 😉

Vlad
CEO, vdesigning

Servicii de super calitate, rapide, la standarde profesionale si la preturi fara concureta, recomand.

Gheorghe G
admin - ecodeltafishing

Mentionez ca afacerea mea e stabilita in IRLANDA si am dat de ZAO Media cercetind si analizind concurenta in U.K. Atunci chiar nu am realizat ca sunt stabiliti in Romania dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.

George D. Pahomi
CEO, dublinplumber24hrs.ie

Experienta mea alaturi de ZAO Media nu poate fi redata in cuvinte. Pentru a va convinge de calitatile acestei echipe de vis, trebuie sa incercati personal.

Alex
CEO, fastdeal.ie

Va oferim

Servicii profesionale de optimizare SEO on-page, promovare web,
optimizarea ratei de conversie, etc

Optimizare SEO on page

Construim site-uri web optimizate SEO on-page, respectand standardele Google, pornind de la codul sursa, continuand cu textele si informatiile meta.

Promovare organica

Un site care nu este in prima pagina e ca si cum nu ar exista. Campaniile de promovare organica aduc site-urile in prima pagina Google.

Promovare PPC

Va putem configura campaniile Google Adwords sau Facebook pentru maxim de persomanta cu buget minim. Astfel vor da un randament mai bun.

Hai sa discutam despre promovarea site-ului tau

Pana nu face concurenta ta primul pas, actioneaza!

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de protectie a datelor personale*

Sunt de acord ca datele transmise sa fie folosite in scopuri de marketing sau sa primesc oferte de servicii cu privire la solicitarea mea conform Termenilor si conditiilor*

Primul pas e cel mai simplu. Trebuie doar sa ne contactezi. Trimite-ne adresa site-ului tau, cuvintele cheie pentru care doresti sa il promovam si, nu uita de datele tale de contact ca sa iti putem raspunde.

Scrie-ne acum. Nu te costa nimic!

Stai aproape de telefon si verifica email-ul. In aproximativ 72 ore vei primi o analiza completa a site-ului tau. Vom afla ce e de facut cu privire la optimizarea SEO on-page si off-page ca sa il aducem in prima pagina.

Daca totul este in regula, demaram lucrarile de promovare.

Primesti rapoarte complete cu ceia ce se lucreaza la site-ul tau si poti urmari prin intermediul statisticilor evolutia fiecarui cuvant cheie promovat.

Vei simti personal avantajul de a fi in prima pagina Google si de a vinde mai mult prin site-ul tau!