Poți avea de cel puțin 3x mai mulți clienți online. Știai asta?

img
Un site care nu apare în prima pagina Google pentru cuvintele cheie care îl reprezintă este ca și cum nu ar exiata.
Prima pagina conține între 10 și 30 rezultate. Ce te face să crezi că va mai trece cineva în pagina a 2-a sau a 3-a cu rezultate ca să ajungă la tine? Dar dacă ești în pagina 10 Google cine crezi că va ajunge la tine?

Un site este complet atunci când vinde singur

Uite cum ajungem acolo:

1. Crearea site-ului

Dupâ înregistrarea domeniului web (trebuie ales cu atenție numele), înainte de crearea site-ului, foarte important este să alegi corect găzduirea.

Se trece apoi la crearea site-ului. Site-ul creat trebuie să aibă design responsiv sau versiune de mobil, să aibă un cod sursă curat și să fie optimizat SEO on-page.

2. Analizarea concurenței

Se analizează calitatea și cantitatea concurenței pentru cuvintele cheie propuse spre promovare. În funcție de rezultate se poate alcătui un pachet persoanlizat de lucrări de promovare, care să dea radament optim pentru site-ul în cauză.

3. Optimizarea conținutului

Conținutul (în principal textele din site) reprezintă unul din cei mai împortați factori în optimizarea unui site. Conținutul trebuie să fie original, să ofere un plus de valoare vizitatorului și să aibă o densitate optimă de cuvinte cheie.

4. Promovarea web

… sau optimizarea SEO off-page este al doilea factor ca importanța după conținut. Un profil de link building bun poate urca site-ul în primele rezultate Google dar, un profil încorect de lnk-uri poate duce la penalizări Google pentru site.

5. Analizarea rezultatelor și ameliorarea strategiei

In funcție de mai mulți factori (nisa, concurență, vechime, etc) un site va necesita o perioadă mai mare sau mai scurtă de promovare pentru a urca în SERP. Indicat este să se faca SEO tot timpul, chiar și după ce site-ul a ajuns pe primul loc pentru a se menține acolo (nici concurența nu stă degeaba, și ei se promovează).

animationanimation
Devii Cunoscut National & International 93%
Ajungi La Clientii Potriviti 73%
Automatizarea Vanzarilor 82%
Faci Economie De Timp 72%

Ce spun clienții nostri

Seriozitate, viteză, calitate internațională la prețuri românești. Recomand ZAO Media ca profesioniști în domeniul web designului și SEO 😉
Mima
CEO, trioverde.ro
Servicii de super calitate, rapide, la standarde profesionale și la prețuri fără concurență, recomand.
Gheorghe G.
Gheorghe G.
admin - ecodeltafishing
Experiența mea alături de ZAO Media nu poate fi redată în cuvinte. Pentru a vă convinge de calitațile acestei echipe de vis, trebuie să încercați personal.
Alex
CEO, fastdeal.ie
Menționez că afacerea mea e stabilită în IRLANDA și am dat de ZAO Media cercetând și analizând concurența în U.K. Atunci chiar nu am realizat că sunt stabiliți în România dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.
George D. Pahomi
George D. Pahomi
CEO, dublinplumber24hrs.ie

Vă oferim

Servicii profesionale de optimizare SEO on-page, promovare web,
optimizarea ratei de conversie, etc
Optimizare SEO on page
Optimizare SEO on page
Construim site-uri web optimizate SEO on-page, respectând standardele Google, pornind de la codul sursă, continuând cu textele și informațiile meta.
Promovare organica
Promovare organica
Un site care nu este în prima pagina e ca și cum nu ar exista. Campaniile de promovare organică aduc site-urile în prima pagina Google.
Promovare PPC
Promovare PPC
Vă putem configura campaniile Google Adwords sau Facebook pentru maxim de personanta cu buget minim. Astfel vor da un randament mai bun.

Hai să discutăm despre promovarea site-ului tău

Până nu face concurența ta primul pas, acționează!

Primul pas e cel mai simplu. Trebuie doar să ne contactezi. Trimite-ne adresa site-ului tău, cuvintele cheie pentru care dorești să îl promovăm și, nu uita de datele tale de contact ca să îti putem răspunde.

Scrie-ne acum. Nu te costă nimic!

Stai aproape de telefon și verifică email-ul. În aproximativ 72 ore vei primi o analiza completă a site-ului tău. Vom afla ce e de facut cu privire la optimizarea SEO on-page și off-page ca să îl aducem în prima pagina.

Dacă totul este în regulă, demarăm lucrările de promovare.

Primești rapoarte complete cu ceia ce se lucrează la site-ul tău și poți urmări prin intermediul statisticilor evoluția fiecărui cuvânt cheie promovat.

Vei simți personal avantajul de a fi în prima pagina Google și de a vinde mai mult prin site-ul tău!