Prin Optimizarea SEO si Promovarea Online poti avea de cel putin 3x mai multi clienti. Stiai asta?

Servicii de promovare site online. Ai nevoie de promovare site web? Te putem ajuta.

Ai creat un site de prezentare, sau un magazin online… Si acum, ce urmeaza? Cum faci sa ajungi in prima pagina Google, acolo unde este audienta ta, unde potentialii tai clienti te cauta? Cum reusesti sa obtii mai multi clienti ca si brand nou, sa iti faci loc prin competitia acerba si mai ales cum sa faci asta pe termen lung?

Un site care nu apare in prima pagina Google pentru cuvintele cheie care il reprezinta este ca si cum nu ar exista, asa ca, iti recomand sa apelezi la servicii de promovare site oferite de catre o Agentie SEO cu experienta in domeniul promovarii online.

Prima pagina Google contine intre 10 si 30 rezultate, adica pagini web sau site-uri de prezentare, bloguri, ori magazine online. Ce te face sa crezi ca va mai trece cineva in pagina a 2-a sau a 3-a cu rezultatele Google ca sa ajunga la site-ul tau? Dar daca esti in pagina 10 Google cine crezi ca va ajunge la tine?

Promovarea online a site -ului tau este cheia catre succes!

Ce este promovarea SEO?

Scopul lucrarilor de promovare site din pachetele SEO este acela de a ajuta site-ul sa urce cat mai sus in rezultatele cautarilor Google pe cuvintele cheie relevante pentru el, si astfel sa obtinem cat mai multi vizitatori organici in site care sa si comande fara ca tu sa cheltuiesti pentru fiecare accesare (asa cum prin campaniile Facebook Ads sau Google Ads platim pentru fiecare click obtinut).

Scopul principal al serviciilor de promovare site prin SEO este obtinerea traficului web organic, gratuit. De exemplu daca pe cuvantul „stomatolog Bucuresti" site-ul tau apare acum in cautarile Google pe locul 13, inseamna ca este in pagina a doua cu rezultate Google si, posibilii tai clienti au deja alte 12 optiuni de unde sa aleaga (site -urile care apar inaintea lui).

Daca site -ul tau va aparea in cautari pe locul 3 sau chiar pe locul 1, atunci el va fi in prima pagina Google, intre primele optiuni din care sa aleaga cei care cauta acest cuvant cheie.

Cu ce ma ajuta serviciul de promovare site?

  • Creste numarul de clienti – mai multi Vizitatori, mai multi potentiali Clienti, mai multe Comenzi ca urmare a serviciilor de promovare online.
  • Creste veniturile si cifra de afaceri – ajungi in fata consumatorilor din intreaga tara sau chiar din intreaga lume (momentan doar pe Tera, pe Marte inca nu am ajuns sa facem promovare online ?).
  • Pozitionare in fata concurentei – castiga cursa si fii primul care capteaza atentia potentialilor clienti. Fie ca vorbim despre site-uri de prezentare sau magazine online, vom depasi cu usurinta concurenta.
  • Primesti trafic specializat – vizitatori care ajung pe site prin promovarea SEO sunt intr-o faza avansata a deciziei de cumparare, ei sunt deja decisi sa cumpere, cauta doar site-ul potrivit.

Un site este functional atunci cand vinde singur

Uite cum ajungem acolo prin promovarea SEO:

1. Crearea site-ului

Inainte de crearea site-ului tau vei incepe cu inregistrarea domeniului web. Trebuie ales cu atentie numele pentru site ca sa il ajute in promovarea SEO. Foarte important este apoi sa alegi corect gazduirea potrivita care sa te ajute in optimizarea web.

Se trece apoi la crearea site-ului. Site -ul creat trebuie sa aiba obligatoriu design responsiv sau versiune de mobil pentru o buna indexare in motoarele de cautare web, sa aiba un cod sursa curat si sa fie optimizat SEO on-page. Aceasta optimizare SEO on-page pregateste pagina web si ajuta apoi la o promovare online eficienta a site -ului tau. Astfel, site -ul va fi mai bine vazut de catre Google, si indexat mai rapid, ajungand in acest mod mult mai repede in prima pagina Google cu ajutorul strategiilor de promovare Google.

2. Analizarea concurentei online

Se analizeaza calitatea si cantitatea concurentei pentru cuvintele cheie propuse pentru promovare site -ului. In functie de rezultate analizei se poate alege un pachet SEO personalizat cu lucrari de promovare site online, care sa dea radament optim pentru site -ul in cauza.

Fiecare pachet de promovare website contine lucrari care ajuta pagina web sa creasca organic, sa ajunga in prima pagina a motoarelor de cautare, acolo unde va fi vazut de toata lumea, aducand trafic online mai mult si rata de conversie mai mare. In functie de obiectivele afacerii tale, Promovarea online este un concept complex ce trebuie privit pe termen lung, asa incat sa alegi cele mai potrivite si complete instrumente de promovare pentru site-ul tau.

3. Optimizarea continutului din site

Continutul (in principal textele din site) reprezinta unul din cei mai importanti factori in optimizarea unui site. Continutul trebuie sa fie original, sa ofere un plus de valoare vizitatorului si sa aiba o densitate optima de cuvinte cheie (adica cuvintele targetate pentru promovare online).

Este esential ca baza (continutul siteului) sa fie construita corect si complet, pentru ca promovarea site -ului web sa fie eficienta si sa aduca rezultatele asteptate.

4. Promovarea web

… promovare online sau promovare Google ori mai specific optimizarea SEO off-page (indiferent cum vrei sa ii spui) este al doilea factor ca importanta dupa continut. Un profil de backlink-uri bun poate urca site-ul in primele rezultate Google dar, un profil incorect de link-uri poate duce la penalizari Google pentru site.

5. Analizarea rezultatelor si ameliorarea strategiei SEO

In functie de mai multi factori (nisa, concurenta, vechime, istoric, si multe altele) un site va necesita o perioada mai mare sau mai scurta de promovare online pentru a urca in SERP. Indicat este sa se faca optimizare SEO tot timpul, chiar si dupa ce site-ul a ajuns pe primul loc in motoarele de cautare pentru a se mentine acolo (nici concurenta nu sta degeaba, si ei contracteaza servicii de promovare google).

animationanimation

Avantajele promovarii SEO

Devii Cunoscut National & International 93%
Ajungi La Clientii Potriviti 73%
Automatizarea Vanzarilor 82%
Faci Economie De Timp 72%
Optimizare SEO magazine online si site-uri de prezentare

Ce spun clientii ZAO Media:

Seriozitate, viteză, calitate internațională la prețuri românești. Recomand ZAO Media ca profesioniști în domeniul web designului și SEO 😉
Mima
CEO, trioverde.ro
Servicii de super calitate, rapide, la standarde profesionale și la prețuri fără concurență, recomand.
Gheorghe G.
Gheorghe G.
admin - ecodeltafishing
Experiența mea alături de ZAO Media nu poate fi redată în cuvinte. Pentru a vă convinge de calitațile acestei echipe de vis, trebuie să încercați personal.
Alex
CEO, fastdeal.ie
Menționez că afacerea mea e stabilită în IRLANDA și am dat de ZAO Media cercetând și analizând concurența în U.K. Atunci chiar nu am realizat că sunt stabiliți în România dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.
George D. Pahomi
George D. Pahomi
CEO, dublinplumber24hrs.ie

Va oferim promovare online:

Servicii profesionale de optimizare SEO on-page, promovare site PPC, optimizarea ratei de conversie, etc.
Optimizare SEO On Page
Optimizare SEO On Page
Construim site-uri web optimizate SEO on-page, respectand standardele Google, pornind de la codul sursa, continuand cu textele si informatiile meta.
Promovare Organica
Promovare Organica
Un site care nu este in prima pagina e ca si cum nu ar exista. Prin intermediul campaniilor de promovare organica aducem site-urile web in prima pagina Google.
Promovare PPC
Promovare PPC
Va putem configura si administra campaniile Google Adwords sau Facebook Ads pentru maxim de performanta cu buget minim. Astfel vor da un randament mai bun.

Hai sa discutam despre promovarea site-ului tau

Trimite-ne adresa site-ului tau, si iti vom face o analiza SEO Gratuita!

Primul pas e cel mai simplu. Trebuie doar sa ne contactezi. Trimite-ne adresa site-ului tau si datele tale de contact ca sa iti putem raspunde.

Iti vom face instant o analiza SEO Gratuita a site-ului tau!

Dureaza cateva minute pana o poti descarca pe calculatorul sau telefonul tau.

Vom afla ce e de facut din punct de vedere al optimizarii SEO on-page si off-page ca sa il aducem in prima pagina Google depasind cei mai multi din concurentii tai online. Te vom informa cu privire la serviciile de promovare site personalizate, pe care ti le putem oferi.

Daca totul este in regula, demaram lucrarile de promovare web.

Primesti lunar rapoarte complete cu tot ce se lucreaza la site-ul tau pentru promovarea google si poti urmari prin intermediul statisticilor evolutia fiecarui cuvant cheie promovat.

Vei simti personal avantajul de a fi în prima pagina Google si de a vinde mai mult prin site-ul tau!

Ok, vreau analiza SEO gratuita pentru site-ul meu: