Te felicit pentru alegerea facuta!

In cateva clipe vei primi pe email informatii valoroase pentru care echipe intregi de specialisti au cheltuit ani intregi sa le sintetizeze.

Ca sa te asiguri ca vei primi in inbox mesajele de la mine, te rog adauga in agenda adresa mea de email: adrianp@zao.ro

Verifica te rog si in tab-ul Oferte sau in folderul Spam. Email-ul va arata asemanator cu cel din imaginea de mai jos. Daca nu ai gasit in inbox mesajul si, folosesti Gmail, urmeaza pasii: cauta mesajul in alt tab sau folder, trage cu mouse mesajul in tab-ul Principale, apoi confirma ca esti deacord sa ajunga acolo mesajele viitoare de la mine.

 

Iti vom mai trimite informatii utile pentru dezvoltarea afacerii tale online. Verifica periodic adresa ta de email, cea pe care ne-ai furnizat-o noua. Cauta cu atentie si in folderul spam sau, in tab-ul Oferte (ptr. adrese gmail).

Nu ai primit email-ul si au trecut peste 5 minute?

  • Este posibil sa fie deja inscris in lista noastra de prieteni si ai primit deja in trecut acest email – in cazul asta descarca materialele de aici (fa click pe link)
  • Verifica si folderele: Spam, Oferte, Actualizari. E posibil sa fi ajuns acolo mesajul nostru.
  • Daca nu este nici unul din cazurile de mai sus, scrie-mi pe adresa adrianp@zao.ro si iti voi trimite personal materialul solicitat.

 

Succes !