atelier-foto.ro

Tip site

Portal online


Domeniu de activitate

Developare fotografii


http://atelier-foto.ro/ este un portal online creat de ZAO Media, pentru prezentarea serviciilor oferite de laboratorul foto online cu acelasi nume, al companiei Photo Art Design.

Serviciile oferite constau in developare fotografii de pe suport digital, album fotocarte, printare fotografii pentru legitimatii, fotoceramica digitala, transfer video, dcanare film si editare fotografii.

Aceste servicii sunt oferite in baza plasarii unei comenzi online, in functie de preferintele utilizatorilor. Pentru plasarea comenzii, site-ul dispune de o functie de inregistrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator.

Site-ul pune la dispozitie o modalitate usoara si un sistem foarte bine conceput pentru realizarea serviciilor de editare foto, transfer foto sau albume foto online.

Astfel, paginile acestor categorii de servicii sunt prevazute cu un buton de adaugare fotografii, catre redirectioneaza clientul catre o pagina diferita, pentru plasarea comenzii.

Dupa incarcarea fotografiilor, clientul are posibilitatea de a selecta dimensiunea, numarul de fotografii, de a completa datele de contact si apoi poate plasa comanda. Ca modalitate de plata, site-ul ofera atat plata in sistem ramburs, cat si direct in magazinul companiei.

Pe langa informatiile care prezinta aceste servicii, site-ul prezinta si informatii utile despre serviciile disponibile la punctul de lucru, informatii privind modul de comandare si livrarea, termeni si conditii, cat si modalitati de contact.

In acest sens, site-ul dispune de un formular de contact, care permite transmiterea de mesaje, intrebari sau opinii direct reprezentantilor companiei.  

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii complete de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna clasare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea laboratorului foto online de pe orice tip de dispozitiv mobil.