blossom-salon.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Salon de infrumusetare


http://blossom-salon.ro/  este site-ul de prezentare al salonului de infrumusetare Blossom Beauty Salon. Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pentru prezentarea si promovarea serviciilor oferite de acesta.

Pe langa informatii despre activitatea salonului, site-ul prezinta informatii despre serviciile oferite pentru infrumusetare, relaxare si sanatate, slabire si cosmetica, precum si tariferele si promotiile aferente.

In plus, site-ul ofera si informatii legate de diverse concursuri organizate de salon, noutati in frumusete si testimoniale ale clientilor.

Informatiile au fost organizate pe categorii specifice, intr-un mod dinamic si pe un format responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Pe langa fragmentele de continut, site-ul contine si imagini menite sa completeze informatiile, precum si o Galerie foto separata.

Imaginile si informatiile pot fi adaugate, sterse sau modificate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Pe langa acest panou, site-ul beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

In plus fata de aceste servicii si instrumente de webdesign, site-ul dispune si de un formular online de programare, care permite efectuarea si plata unei programari online, precum si de un formular de contact.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu o bara de Social Media, cu butoane aferente diverselor retele de socializare.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare web profesioniste, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.