deli-trans.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Transport rutier de marfuri intern si international


http://deli-trans.ro/ este site-ul de prezentare al companiei sucevene Deli Trans. Aceasta este o companie de transport rutier de marfuri, atat intern cat si international.

Din acest motiv, site-ul de prezentare dispune de versiuni diferite, in functie de limba preferata de utilizator. Astfel, continutul site-ului poate fi vizualizat in limba romana, limba engleza, limba franceza si limba germana.

Continutul site-ului cuprinde informatii despre activitatea companiei si serviciile oferite, precum si informatii de interes pentru persoanele in cautarea unui loc de munca in domeniu. Site-ul este prevazut si cu un formular de contact, pentru oricine doreste sa transmita un mesaj companiei.

Pe langa aceste informatii utile, site-ul de prezentare contine si o Galerie foto, unde sunt prezentate autovehiculele cu care opereaza compania.

Aceasta Galerie foto, precum si informatiile publicate pe site, pot fi editate si actualizate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Pe langa acesta, site-ul beneficiaza de servicii aditionale de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Un element important al site-ului este formular de aplicare online la joburile vacante ale companiei. Aceasta functie cu care este prevazut site-ul de prezentare permite incarcarea CV-ului direct pe site, si aplicarea la jobul dorit cu un singur click.