ecoroof.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Invelitori acoperisuri


http://ecoroof.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova sistemul din tabla faltuita, precum si serviciile de consultanta, distributie si montaj invelitori acoperisuri, oferite de EcoRoof.

Site-ul prezinta informatii despre companie, serviciile oferite si avantajele acestora, intr-un mod dinamic si pe un format care permite afisarea paginilor site-ului in cinci limbi straine.

De asemenea, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine si marturii ale clientilor, un portofoliu al lucrarilor si proiectelor realizate, precum si alte galerii foto care prezinta sistemul din table faltuita si materialele utilizate.

De asemenea, site-ul de prezentare ofera imagini si detalii complete despre materialele si accesoriile utilizate, precum si alte informatii tehnice, organizate pe categorii relevante, in functie de subiectul de interes.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare dispune de un formular online de contact pentru solicitarea de oferte, un chat offline si o bara de Social Media.

In ceea ce priveste administrarea site-ului de prezentare, acesta beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site din partea ZAO Media.

De asemenea, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Mai mult decat atat, in pachetul de servicii de webdesign sunt incluse si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.