seveco.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Procesare si export de cherestea


http://seveco.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Seveco Trading, specializata in procesarea si exportul de cherestea.

Site-ul de prezentare ofera informatii despre activitatea companiei, serviciile si produsele oferite de aceasta, in limbile romana, engleza si germana.

Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat si dintr-un meniu lateral sub forma de lista.

In plus, informatiile referitoare la serviciile si produsele oferite sunt organizate si ele, la randul lor, intr-un meniu sub forma de lista, plasat in footer-ul site-ului de prezentare.

Pe langa aceste inforrmatii, site-ul de prezentare contine si o sectiune dedicata persoanelor interesate de un job in cadrul companiei.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile din domeniu.

In plus, din sectiunea de Contact a site-ului, utilizatorii pot accesa si completa un formular online de contact.

In ceea ce priveste administrarea site-ului de prezentare, acesta beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site din partea PAM Design.

De asemenea, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Mai mult decat atat, in pachetul de servicii de webdesign sunt incluse si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea si vizualizarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.