avocatilincabumb.ro

avocatilincabumb.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Cabinet de avocatura


http://avocatilincabumb.ro/ este site-ul de prezentare al cabinetului de avocat Ilinca Paula Veer si al serviciilor oferite de acesta. Competenta Cabinetului de Avocat Ilinca Paula Veer cuprinde atat domeniile dreptului privat cat si pe cele ale dreptului public, axandu-se pe probleme de drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul societar, precum si pe litigii profesionisti si asigurari speciale.

Site-ul de prezentare a fost creat pentru o promovare web de impact a serviciilor oferite de Cabinetul de Avocat Ilinca Paula Veer. Site-ul a fost construit de echipa de web design astfel incat informatiile despre activitatea si serviciile oferite sa fie pe de o parte, usor de accesat iar pe de alta parte, usor de administrat.

Astfel, utilizatorii acestui site se bucura de un site responsive, care poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browser. Pe de cealalta parte, continutul site-ului de prezentare poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul unui panou de administrare. Acest lucru ii permite administratorului sa modifice sau sa adauge continut pe site, simplu si rapid.

De asemenea, site-ul este prevazut cu o rubrica de contact, care pune la dispozitia celor interesati de serviciile Cabinetului de Avocat Ilinca Paula Veer un formular de contact cu ajutorul caruia poate lua legatura cu Cabinetul de Avocatura si implicit, pentru a apela la serviciile acestuia.

Site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, serviciu oferit de PAM design. Scopul acestui serviciu este de a obtine o buna indexare in motoarele de promovare, aspect ce presupune o mai buna vizibilitate a firmei in mediul online.