trioverde.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Produse organice


http://www.trioverde.ro/ este site-ul de prezentare al producatorului de uleiuri, unturi vegetale si ape florale pentru uz cosmetic cu acelasi nume.

Site-ul de prezentare a fost creat de PAM design cu scopul de a promova produsele oferite atat in vederea cresterii vizibilitatii in mediul online, cat si pentru cresterea vanzarilor.

Site-ul a fost construit, astfel, pe un format tip catalog, pentru o prezentare mai detaliata a fiecarui produs in parte.

Site-ul nu dispune insa de un cos de cumparaturi dar pune la dispozitia vizitatorilor o lista cu magazinele online si stradale care comercializeaza aceste produse.

In ceea ce priveste modalitatile de contact, site-ul este prevazut cu un formular de contact, care poate fi accesat din meniul principal. De asemenea, site-ul include si o functie de abonare la Newsletter-ul Trioverde, cu doar un singur click.

La fel de facilta este si administrarea in sine a site-ului. Panoul de administrare permite modificarea continutului de pe site la fel de usor ca publicarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii, site-u beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna clasare in clasamentele motoarelor de cautare. Acest pachet de servicii de webdesign si promovare web a fost conceput si implementat de ZAO Media.