cassiniutilaje.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Utilaje de constructii


http://www.cassiniutilaje.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, specializata in utilaje de constructii, oferind servicii de inchiriere utilaje, consultanta tehnica, proiectare si executie.

Pe langa informatiile despre companie, activitatea acesteia si portofoliul de clienti, site-ul de prezentare ofera informatii complete referitoare la serviciile oferite, organizate pe categorii de servicii. La randul ei, fiecare categorie de servicii este prezentata prin informatii detaliate si imagini reprezentative.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, asemanator procesului de trimitere a unui e-mail.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media. Pe langa aceste servicii, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa le permita utilizatorilor sa acceseze paginile site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.