pensiuneaandreeabv.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Unitate de cazare


http://pensiuneaandreeabv.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii Andreea din Fagaras, judetul Brasov. Acest site a fost creat pentru a prezenta si promova unitatea de cazare, precum si serviciile puse la dispozitie.

Formatul site-ului este unul dinamic, oferind posibilitatea afisarii unui slideshow de imagini care prezinta pensiunea si imprejurimile. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a accesa informatiile de interes atat din meniul principal, cat si de pe pagina initiala a site-ului de prezentare.

Pe langa informatiile despre pensiune si imprejurimi, site-ui de prezentare ofera informatii detaliate despre facilitatile puse la dispozitie de unitatea de cazare, precum si atractiile turistice din zona.

De asemenea, site-ul de prezentare este dotat si cu o Galerie Foto,  care prezinta pensiunea, facilitatile oferite si peisajul.

Ca modalitate de contact, site-ul dispune atat de un formular online de contact, cat si de un formular online de rezervare. Astfel, persoanele interesate au posibilitatea de a trimite o solicitare de rezerare direct de pe site, cu doar un singur click.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare al site-ului. Acest instrument permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, intr-un mod simplu si rapid.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea si vizualizarea optima a paginilor site-ului, de pe orice tip de dispozitiv mobil.