decor-casa.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Decoratiuni interioare


http://decor-casa.ro/ este un magazin online de acoperitori de pardoseli calde si decoratiuni interioare. Site-ul prezinta informatii despre firma si serviciile oferite, procesul de cumparare si conditiile de livrare, noutati, promotii si modalitati de contact.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine un catalog al produselor, organizat pe categorii, in functie de tipul produselor. De asemenea, site-ul este prevazut si cu o serie de cataloage speciale, dedicate reducerilor, produselor noi sau celor mai vandute produse.

In fiecare pagina a produselor sunt oferite informatii despre produsul respectiv, imagini, informatii despre pret, disponibilitatea stocului, plata si livrare. De asemenea, aceste pagini contin si un buton de adaugare a produsului respectiv direct in cosul de cumparaturi.

Ca modalitati de plata, magazinul online pune la dispozitie plata online cu cardul, precum si plata prin American Express, Discover si PayPal.

Utilizatorii au si posibilitatea de a se abona pentru notificari privind disponibilitatea stocului, precum si pentru a primi pe e-mail Newsletter-ul magazinului online.

Pentru o mai usoara gestionare a cosului de cumparaturi si a comenzilor, site-ul ofera posibilitatea crearii unui cont de utilizator.

Un alt instrument important al acestui magazine online este bara de social media. Aceasta permite accesarea directa a paginii de Facebook a magazinului.

In plus, site-ul dispune de un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor publicate pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe o retea de socializare.

Nu in ultimul rand, magazinul online beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de ZAO Media, pentru o mai buna indexare a site-ului in clasamentele motarelor de cautare.