videochatconstanta.com

videochatconstanta.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio de videochat


http://videochatconstanta.com/ este site-ul de prezentare al studio-ului Videochat Constanta. Crearea acestui site a avut ca scop prezentarea activitatii si serviciilor companiei, noutatilor din domeniu si ofertelor de munca.

Site-ul a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic si responsiv, care permite accesarea si vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Formatul dinamic al site-ului de prezentare permite posibilitatea afisarii mai multor informatii de interes pe pagina initiala, cu posibilitatea redirectionarii utilizatorului catre sectiunile specifice ale site-ului.

Astfel, pagina initiala ofera, pe langa informatiile utile despre angajare in cadrul studioului, o prezentare video a Studioului, doua galerii foto de prezentare, precum si informatii despre diverse concursuri organizate de Studio.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare ofera informatii complete despre activitatea Studio-ului si oportunitatile de angajare, care pot fi accesate din meniul lateral al site-ului. Acest meniu contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate articole, stiri sau noutati din domeniu.

In plus, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular online de aplicare, un formular online de contact, o bara de cautare, o bara de Social Media, precum si un chat online.

Pe langa acest meniu, site-ul de prezentare este prevazut si cu un meniu secundar, dispus in footer-ul site-ului, de unde pot fi accesate si testimoniale ale angajatelor, precum si o sectiune de intrebari frecvente.

Toate informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul unui panou de administrare a site-ului. Astfel, informatiile, stirile si ofertele de munca pot fi actualizate si modificate oricand, intr-un mod simplu si rapid.

Aceste servicii fac parte din pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media. Pe langa serviciile de administrare si mentenanta site, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.