firma-certificare.ro

firma-certificare.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de consultanta si audit


http://firma-certificare.ro/ este site-ul de prezentare al firmei de certificare ISOTRANS SRL, un organism de certificare sisteme de management, care furnizeaza servicii profesionale si independente de audit si consulanta ISO.

Pe langa informatiile referitoare la companie si activitatea acesteia, site-ul ofera o prezentare completa a serviciilor de certificare ISO oferite, dispuse pe categorii de servicii. Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat dintr-un meniul lateral special conceput pentru a le prezenta.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune dedicata portofoliului companiei, care prezinta proiectele realizate de aceasta.

De asemenea, site-ul este prevazut cu o rubrica de contact, care pune la dispozitia celor interesati de serviciile oferite de compania de certificare, un formular online de contact.

Mai mult, site-ului de prezentare poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul unui panou de administrare. Acest lucru ii permite administratorului sa modifice sau sa adauge continut pe site, simplu si rapid.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un design responsiv, care le permite utilizatorilor sa acceseze si sa vizualizeze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.