dezmembrariautomobile.ro

dezmembrariautomobile.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Piese auto


http://dezmembrariautomobile.ro/ este magazinul online al societatii SC DEZMEMBRARI VICTORIA VICTORIA SRL, specializata in vanzarea de piese auto din dezmembrari si comert cu piese second hand.

Site-ul a fost creat pe un format dinamic si responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului in 8 limbi straine, de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa informatiile despre activitatea companiei, site-ul magazinului online contine un catalog amplu al produselor oferite spre vanzare, organizat in functie de marca autovehiculului. Pe langa acest catalog, site-ul contine si cu catalog al reducerilor.

Cataloagele beneficiaza si de o functie de sortare dupa diverse filtre iar site-ul contine si o bara de cautare, pentru a facilita gasirea produselor dorite.

Pagina fiecarui produs contine detalii, imagini si preturi, precum si o sectiune de intrebari, o bara de Social Media si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Functia de inregistrare/autentificare client a site-ului permite crearea unui cont de utilizator, pentru o gestionare eficienta a cosului de cumparaturi si a comenzilor plasate.

In plus, site-ul contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si noutati din domeniul dezmembrarilor auto.

De asemenea, site-ul magazinului online pune la dispozitie si un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Informatiile publicate pe site pot fi gestionate si modificate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Intregul proces este la fel de simplu si rapid ca trimiterea unul e-mail.

Pe langa aceste elemente importante ale site-ului de prezentare, acesta beneficiaza de un pachet complet de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media

Nu in ultimul rand, magazinul online beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.