stefiserv.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Service autorizat unelte electrice


http://stefiserv.ro/  este site-ul de prezentare al service-ului autorizat cu acelasi nume, specializat in repararea de unelte electrice marca Makita, Hitachi, Metabo si Bosch.

Pe langa informatiile despre companie, site-ul ofera o prezentare completa a serviciilor oferite, in functie de marcile uneltelor. Pentru o localizare mai usoara a informatiilor, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare.

Informatiile publicate pe site sunt completate de o derulare de imagini, care prezinta serviciile oferite de Stefi Serv.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie atat datele de contact ale companiei, o harta pentru localizarea acesteia, precum si un formular online de contact.

In ceea ce priveste administrarea site-ului de prezentare, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare online, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare a fost creat pe un format responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.