conaculdomnitei.ro

conaculdomnitei.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Turism


http://www.conaculdomnitei.ro/ este site-ul de prezentare al Conacului Domnitei, o pensiune bucovineana.

Site-ul de prezentare ofera informatii utile despre locatia pensiunii si zona geografica din care face parte, facilitatile si serviciile oferite, precum si preturile aferente. Site-ul a fost construit in asa fel incat sa dispuna si de o Carte de Oaspeti. Aici, proprietarii au posibilitatea de a posta impresiile turistilor care le-au trecut pragul.

Pe langa informatiile de interes si feedback-urile menite sa adauge un plus de valoare imaginii Pensiunii, site-ul dispune si de o Galerie foto. Aici se pot publica fotografii ale unitatii de cazare, ale imprejurimilor sau alte imagini care sa promoveze Pensiunea.

Toate aceste imagini si informatii publicate pe site-ul de prezentare, pot fi modificate cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Prin intermediul acestui panou, administratorii site-ului pot adauga, sterge sau modifica diversele tipuri de continut, intr-un mod simplu si rapid.

Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design. Mentinerea unui site de prezentare actualizat si optimizat este unul dintre principalele obiective ale campaniei de promovare online a Conacului Domnitei.