ericaceramica.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Decoratiuni interioare


http://ericaceramica.ro/ este site-ul de prezentare al produselor si serviciilor oferite de compania cu acelasi nume, specializata in comercializarea de obiecte sanitare, termoseminee, gresie si faianta.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic, care prezinta informatiile de interes intr-un mod logic si organizat, pe categorii relevante. In plus, formatul site-ului de prezentare permite afisarea unui slideshow de imagini, care prezinta produsele si serviciile companiei.

In plus, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa informatiile despre activitatea si serviciile oferite  de Erica Ceramica, site-ul de prezentare include si cataloage ale produselor oferite, organizate pe categorii. Fiecare catalog dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii si imagini ale fiecarui produs.

Pentru facilitarea localizarii tuturor informatiilor publicate pe site, site-ul a fost prevazut cu o bara de cautare, usor de utilizat.

Un alt instrument esential al acestui site de prezentare este formularul de contact inclus in sectiunea de Contact a site-ului, alaturi de datele de contact si o harta din satelit, care afiseaza locatia companiei.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul dispune si de un panou de administrare usor de utilizat. Acesta permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite, este inclus si serviciul de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.