genway.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Instalatii electrice, termice, sanitare si curenti slabi


http://genway.ro/ este magazinul online al societatii Electro Service, specializata in executia de instalatii electrice, termice, sanitare si curenti slabi. Acest site a fost creat de la zero si a avut ca scop prezentarea produselor relevante pentru activitatea companiei, oferite spre vanzare de catre aceasta.

Pe langa prezentarea firmei si a serviciilor oferite, site-ul dispune de un catalog online, dispus pe categorii de produse, care poate fi accesat din meniul lateral al site-ului. De asemenea, catalogul este disponibil si in format PDF.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, unde pot fi vizualizate detalii ale produsului, imagini, disponibilitatea in stoc, note ale utilizatorilor, cat si comentariile acestora. Aceste pagini contin si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Odata finalizata comanda, site-ul genereaza automat facturi fiscal sau proforma, in functie de modalitatea de plata aleasa de client. Acesta are posibilitatea de a achita prin ordin de plata, card bancar, iTransfer sau chiar in rate.

Site-ul dispune si de o functie de inregistrare/autentificare client, care ofera posibilitatea crearii unui cont de utilizator pentru gestionarea si urmarirea comenzilor.

Formatul site-ului permite si editarea produselor in-line, preturile si stocurile putand fi editare fara a deschide spre editare pagina fiecarui produs. In plus, produsele pot fi editate in masa, prin importul si exportul produselor in format excel.

Pe langa aceste aspecte, site-ul prezinta si informatii generale despre modalitatile de plata, livrare, termeni si conditii, cariere, modalitati de contact, cat si informatii despre promotii si noutati din domeniu. Nu in ultimul rand, site-ul dispune si de un Blog, unde sunt publicate articole utile din domeniu.

Printre aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, se numara si optimizarea SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.