pensiunealastruti.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Cazare si agrement


http://pensiunealastruti.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii La Struti, din Targu Neamt.

Site-ul de prezentare ofera informatii de prezentare a pensiunii, serviciilor oferite, facilitatilor din dotare si a imprejurimilor.

Aceste informatii sunt completate de o Galerie Foto, care prezinta pensiunea, camerele acesteia, serviciile de agrement oferite, precum si imprejurimile.

Site-ul de prezentare contine si o sectiune de Contact, unde sunt furnizate datele de contact ale Pensiunii, o harta care permite localizarea acesteia, precum si un formular online de contact, de solicitare oferta.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi administrate prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta este foarte simplu de accesat si utilizat, permitand adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, la fel de usor ca editarea unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, oferite de ZAO Media.

Pe langa acestea, in pachetul de servicii de webdesign sunt incluse si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un design responsiv, care le permite vizitatorilor sa acceseze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.