atdsystem.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Constructii civile si industriale


http://www.atdsystem.ro/ este site-ul de prezentare al companiei ATD System, specializata in constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, instalatii termince, sanitare si electrice, precum si in servicii de transport marfa.

Astfel, pe langa informatiile generale despre activitatea companiei si portofoliul lucrarilor realizate, site-ul prezinta informatii detaliate si imagini reprezentative pentru fiecare tip de serviciu pus la dispozitie.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile din domeniul de activitate al companiei.

Site-ul de prezentare contine si o sectiune de Contact, unde, pe langa datele de contact furnizate, poate fi accesata si o harta cu imagini din satelit, care ofera directii catre sediul companiei. De asemenea, din aceasta sectiune poate fi accesat si un formular online de contact.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Administratorul site-ului de prezentare il poate accesa si utiliza fara a intampina problem tehnice, avand astfel posibilitatea de a adauga, sterge sau edita continut, asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

In plus, in pachetul de servicii de webdesign sunt incluse si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa le permita utilizatorilor sa acceseze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat de acestia.