carbovid.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Tratamente termice si termochimice


http://www.carbovid.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Uttis Tratamente Termice SRL, un prestator de servicii de tratamente termice si termochimice din Brasov.

Pe langa informatiile referitoare la companie, activitatea acesteia si certificarile obtinute, site-ul prezinta informatii detaliate despre serviciile oferite de companie si dotarile de care dispune.

Aceste informatii sunt organizate intr-un mod logic si dinamic, pentru a fi accesate cu usurinta de catre utilizatori. Pentru o localizare facila a informatiilor, site-ul de prezentare a fost prevazut si cu o bara de cautare.

De asemenea, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare dispune de un formular online de contact, precum si de o bara de Social Media, cu butoane specifice diverselor retele de socializare.

Pe langa aceste caracteristici, site-ul de prezentare beneficiaza de un pachet complet de servicii de webdesign , oferit de ZAO Media. Printre aceste servicii se numara serviciile de administrare si mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca trimiterea unui e-mail.