freedomlovebandb.com

freedomlovebandb.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Oferte de cazare


http://freedomlovebandb.com/ este site-ul de prezentare al Bed and Breakfast-ului Freedom Love BandB din Roma.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format care permite afisarea informatiilor de pe site in 7 limbi straine, si anume limbile italiana, engleza, spaniola, franceza, rusa, germana si romana.

Totodata, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dipozitiv mobil.

Site-ul de prezentare ofera, in primul rand, informatii despre camerele si serviciile oferite de aceasta unitate de cazare, precum si alte informatii utile despre locatia Bed and Breakfast-ului. In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse informatii utile pentru turisti.

De asemenenea, site-ul contine si o Galerie Foto care prezinta imagini ale unitatii de cazare si ale imprejurimilor.

Un instrument important al site-ului de prezentare este formularul online de rezervare, care permite efectuarea unei rezervari direct de pe site.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de Social Media, care permite accesarea paginilor locatiei pe diverse retele de socializare.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul dispune si de un panou de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa gestioneze continutul publicat pe site, la fel de simplu ca gestionarea unei pagini de Facebook.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare.