gravuralaser.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de gravura


http://gravuralaser.com/ este site-ul de prezentare al serviciilor profesioniste de marcare prin gravura mecanica si laser, oferite de compania Prograv Solutions.

Pe langa informatii despre companie si activitatea acesteia, site-ul de prezentare prezinta si un portofoliu al gravurilor realizate.

In plus, site-ul de prezentare ofera detalii complete despre serviciile oferite si materialele utilizate. Aceste informatii sunt organizate pe categorii relevante, in functie de tipul serviciului si materialului folosit si pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului de prezentare.

Toate aceste informatii pot fi editate cu usurinta si fara un consum prea mare de timp, similar trimiterii unui e-mail, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

Pe langa acest panou de administrare, ca parte a pachetului de servicii de webdesign oferit, ZAO Media ofera si servicii de administrare si mentenanta site.

Ca modalitate de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care transmite mesajele persoanelor interesate direct companiei.

Pe langa aceste instrumente si servicii profesioniste de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page. Acestea ii asigura site-ului de prezentare o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, al carui format sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.