prosperorentauto.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Inchirieri auto


http://www.prosperorentauto.ro/ este site-ul de prezentare al  serviciilor oferite de firma de inchirieri autoturisme Prospero Rent Auto.

Pe langa informatiile despre companie si serviciile oferite, site-ul de prezentare contine un catalog al masinilor oferite spre inchiriere, organizat in functie de tipul masinilor. Pentru fiecare masina, site-ul de prezentare ofera detalii, imagini si tarife de inchiriere.

Aceste informatii pot fi administrate cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular online de rezervare, care le permite persoanelor interesate sa solicite o oferta de inchiriere auto direct de pe site. In plus, site-ul este prevazut si cu un formular online de contact.

In plus, in pachetul de servicii de webdesign si promovare web, oferit de ZAO Media, sunt incluse si servicii de administrare si mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul a fost creat pe un design responsiv, ceea ce permite accesarea site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.