grigoraslawyers.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Cabinet de avocatura


http://www.grigoraslawyers.ro/ este site-ul de prezentare al Cabinetului de avocatura Grigoras & Partners. Site-ul a fost creat de ZAO Media pentru a prezenta serviciile de consultanta si asistenta juridica oferite.

Site-ul a fost construit pe un format dinamic, care permite afisarea informatiilor atat in limba romana, cat si in limba engleza.Informatiile publicate sunt organizate in categorii relevante si pot fi, astfel, accesate, cu usurinta, atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului de prezentare.

In plus, site-ul a fost construit pe un design responsiv, care permite accesarea paginilor de pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa informatiile despre activitatea si echipa de avocati, site-ul prezinta si competentele Cabinetului de avocatura, implicit serviciile puse la dispozitia clientilor. In plus, site-ul de prezentare dispune si de o sectiune dedicata parerilor clientilor, precum si una de Noutati din domeniul juridic.

Pentru localizarea usoara a informatiilor, site-ul de prezentare a fost prevazut cu o bara de cautare, precum si cu o sectiune de Intrebari si Raspunsuri.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate si un formular online de contact, care permite solicitarea unei analize gratuite direct de pe site, fara prea mult efort.

De asemenea, site-ul de prezentare include si o bara de Social Media. Butoanele de pe aceasta bara permit redirectionarea vizitatorilor catre paginile Cabinetului de avocatura pe diverse retele de socializare.

Parte a pachetului de servicii de webdesign oferite de ZAO Media, este si panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze informatiile publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.