bidbond.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Solutii financiare


http://bidbond.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, specializata in oferirea de solutii financiare pentru participantii la licitatii publice.

Site-ul prezinta informatii despre activitatea firmei, serviciile oferite, informatii despre cazuri speciale, noutati si intrebari frecvente.

Site-ul a fost construit pe un format dinamic si responsiv, care permite accesarea facilta a paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil. In plus, informatiile publicate sunt organizate intr-un meniu principal si unul secundar, precum si intr-un meniu sub forma de lista, care prezinta serviciile oferite, pe categorii.

Ca instrumente principale ale site-ului de prezentare, acesta este prevazut cu un formular de solicitare asistenta gratuita, un formular de contact, un chat online, cat si cu o functie de abonare la Newsletter.

De asemenea, site-ul dispune si de instrumente de calcul specifice domeniului de activitate al companiei.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea si modificarea de informatii, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media. Mai mult decat atat, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.