team-translation.it

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Traduceri autorizate


http://www.team-translation.it/ este un site de prezentare creat de ZAO media pentru  a prezenta activitatea si serviciile oferite de biroul italian de traduceri autorizate, Team Translation.

Pe langa informatiile referitoare la companie si serviciile oferite, site-ul prezinta si informatii despre programele si aplicatiile concepute de Team Translation.

In plus, site-ul prezinta si alte informatii utile despre termenii si conditiile site-ului de prezentare, certificarile biroului de traduceri si alte aspecte de interes.

Toate aceste informatii pot fi accesate din bara principala a site-ului de prezentare, precum si din meniul sub forma de lista, care poate fi accesat din josul paginii. De asemenea, pagina initiala a site-ului a fost prevazuta cu sectiuni si link-uri de interes, catre paginile aferente din site.

Informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate oricand, prin simpla accesare si utilizare a panoului de administrare a site-ului.

Informatiile sunt prezentate intr-un mod dinamic, pe un design respnsiv. Acest lucru permite accesarea site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil.

De asemenea, o  trasatura aparte a site-ului de prezentare o constituie pagina de aterizare, care afiseaza timpul de incarcare pana la accesarea efectiva a site-ului. Aceeasi pagina poate fi vizualizata si la trecerea de pe o pagina a site-ului pe alta.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular de contact, precum si cu o bara de Social Media. Aceasta din urma redirectioneaza vizitatorii catre paginile companiei pe diverse retele de socializare

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de aplicare la un job in cadrul biroului de traduceri autorizate.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.