recotech.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Reconditionare piese autovehicule


http://recotech.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta serviciile de reconditionare motoare, turbine, casete si etieri, strungarie si support tehnic, oferite de compania ilfoveana Recotech.

Informatiile publicate pe site sunt prezentate intr-un mod dinamic si organizat, intr-un meniu principal orizontal, care poate fi accesat din header-ul site-ului.

Pe langa informatiile despre activitatea si serviciile oferite, de aici mai pot fi accesate si diverse cataloage ale pieselor de schimb si produselor reconditionate. Aceste cataloage contin detalii tehnice si imagini relevante.

In plus, tot din meniul principal poate fi vizionata si o Galerie Foto care infatiseaza calitatea serviciilor si produselor reconditionate de Recotech.

Nu in ultimul rand, meniul principal include si o sectiune de contact, de unde poate fi accesata o sectiune de FAQ  – care ofera raspunsuri la cele mai importante intrebari ale persoanelor interesate – precum si un formular de contact, care permite contactarea directa a companiei.

Pe langa aceasta modalitate de contact, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular de contact extern, care permite contactarea companiei prin e-mail. De asemenea, site-ul dispune si de un buton de Facebook, pentru accesarea paginii de Facebook a companiei.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare afiseaza si alte informatii de interes, termeni si conditii, precum si politica de confidentialitate a site-ului. Aceste informatii pot fi accesate din meniul secundar al site-ului, plasat in josul paginii.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea si modificarea imaginilor si fragmentelor de continut.

Pe langa acest instrument, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO online, pentru o indexare buna in motoarele de cautare. Toate aceste servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web, oferit de ZAO Media.