studiaform.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Formare profesionala si personala


http://studiaform.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media, pentru a prezenta si promova serviciile oferite de Centrul de Formare Profesionala si Personala Studia, din Cluj.

Site-ul prezinta informatii despre activitatea Centrului, misiunea, modul de organizare si serviciile de consultant profesionala oferite. Pe langa acestea, site-ul oferta si detalii despre cursuri, organizate in functie de domeniul de interes.

Aceste informatii sunt dispuse intr-un mod dinamic, intr-un meniu principal, unul secundar si unul sub forma de lista, care pot fi accesate header-ul si footer-ul site-ului, respectiv din partea dreapta a paginii.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse informatii utile sau articole interesante.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau editate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului.

Ca modalitati de contact, site-ul pune la dispozitie un formular de contact, care permite contactarea reprezentantilor Centrului, direct din pagina de Contact.

O alta sectiune importanta a acestui site de prezentare este cea dedicata Inscrierilor. Aici, persoanele interesate pot accesa si completa un formular de inscriere la cursurile Centrului. Aceasta fisa de inscriere este disponibila si pentru descarcare, in format PDF si DOC.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu o bara de Social Media, prevazuta cu butoane de redirectionare catre paginile Centrului pe diverse retele de socializare.

Pentru o mai mare vizibilitate in mediul online, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.