spotlessaustraliawa.com.au

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de curatenie


http://spotlessaustraliawa.com.au/ este site-ul de prezentare al companiei australiene cu acelasi nume, specializata in servicii profesioniste de curatenie a locuintelor, birourilor si spatiilor comerciale.

Pe langa informatiile despre companie si beneficiile oferite, site-ul de prezentare ofera informatii specifice despre serviciile oferite, organizate pe categorii relevante, in functie de tipul serviciului oferit.

Pe langa aceste informatii utile, site-ul este prevazut si cu o Galerie foto si o Galerie video, care prezinta modul de lucru si rezultatele companiei.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este formularul online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului, alaturi de datele de contact ale firmei si harta cu imagini din satelit, care permite localizarea sediului companiei.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, pentru o localizare rapida si eficienta a informatiilor de interes.

Un element esential al acestui site de prezentare este faptul ca ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

De asemenea, site-ul dispune si de un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa aceste instrumente de webdesign si administrare site, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page.

Optimizarea web si promovarea online au o importanta aparte, deoarece permit asigurarea unei indexari optime a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.