amel.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Geamuri si usi termopan


http://amel.ro/ este site-ul de prezentare al furnizorului de geamuri si usi termopan, Amel. Site-ul a fost creat de ZAO Media pentru a prezenta serviciile si produsele oferite clientilor, precum si avantajele utilizarii acestora.

Informatiile despre companie, serviciile si produsele oferite, sunt prezentate intr-un mod dinamic, fiind completate de imagini si prezentari video de buna calitate.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine un catalog al produselor, organizat pe categorii si tipuri de produse.

Pagina fiecarui produs contine detalii si imagini, o bara de Social Media, un formular de solicitare cotatie, precum si un buton de redirectionare catre magazinul online al companiei.

Magazinul online este prezentat si intr-o sectiune separata a meniului principal, de unde poate fi accesat.

Pe langa aceste aspecte, site-ul de prezentare contine si o Galerie foto de prezentare a portofoliului, precum si o Galerie Media care contine prezentari video si diverse documente utile, disponibile pentru descarcare.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile despre domeniul de activitate, precum si sfaturi in alegerea produselor potrivite.

In plus fata de aceste servicii si instrumente de webdesign, site-ul de prezentare este dotat si cu un chat online, o functie de abonare la Newsletter, o bara de Social Media si un formular online de contact.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Functiile acestuia permit editarea continutului publicat pe site, proces asemanator trimiterii unui mail.

Site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de ZAO Media. Cu ajutorul optimizarii web, site-ul poate beneficia de o buna indexare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.